Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşa binmek ve inmek

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, onun her zaman başında olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi buna göre planlamanızda fayda var.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına delalet eder.

Rüyada dolmuştan inmek kızı olanların da gelin edeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dolmuşa binip inmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş binmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dolmuşa binmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada dolmuş taksiye binmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments