Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış dolmuşa binmek

Rüyada yanlış dolmuşa binmek

Rüyada yanlış dolmuşa binmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, duygularının karşılık göreceğine tabir olunur.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada dolmuşa binmek huzurunun kaçacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Rüyada mavi dolmuşa binmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuş taksiye binmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ikinci bir şans vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolmuş binmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments