Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşla gitmek

Rüyada dolmuşla gitmek

Rüyada dolmuşla gitmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kazancının sürekli artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yoksul için zenginliğe, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada dolmuşla gitmek gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Rüyada dolmuşla gitmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayırlı haberlere rivayet eder.

Rüyada dolmuşta gitmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kötü bir habere veya tehlikeye alamet eder.

Rüyada dolmuşa binip gitmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı dolmuş görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş kaçırmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşa koşmak üzüntü yaşamaya, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada sarı dolmuş görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, dertlerinin biteceğine, hem eğleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments