Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşta çanta unutmak

Rüyada dolmuşta çanta unutmak

Rüyada dolmuşta çanta unutmak sevinileceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak gördüyseniz:

  • Ufak bir takdir ya da teşekkür işareti bir ilişkinizde çok şeyi değiştirebilir.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş durağı görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi dolmuş görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş sürmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşta gitmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, saygı göreceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuş şöförü görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments