Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet dolabı görmek

Rüyada kıyafet dolabı görmek

Rüyada kıyafet dolabı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, korkularını yeneceğine işarettir.

Rüyada kıyafet dolabı gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada dolapta kıyafet görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine inanılır.

Rüyada kıyafet dolabı görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada dolaba balık koymak bir araya geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dolap kilidi görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada dolapta pasta görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine inanılır.

Rüyada dolaba çiğ et koymak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, emellere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dolap görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments