Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap silmek

Rüyada dolap silmek

Rüyada dolap silmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada dolap silmek gördüyseniz:

  • Problemli ortamlarla uğraşma zorluğu istikrarsız bir görünüm vermenize neden olabilir.

Rüyada mutfak dolabı silmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolap silmek kişinin kazancının çoğalacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü dolap görmek zenginlik kazanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada dolapta pasta görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada dolaba su koymak gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap tamir etmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada elbise dolabının boş olduğunu görmek bir sınavdan geçileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments