Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek dolabı görmek

Rüyada ekmek dolabı görmek

Rüyada ekmek dolabı görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, durulacağına alamet eder.

Rüyada ekmek dolabı gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Rüyada ekmek dolabı görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada dolap dolusu ekmek görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta ekmek görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, işinde de hep başarılı olacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çelik dolap görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, güzel günler için yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise dolabının boş olduğunu görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada banyo dolabı görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada dolap yaptırmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments