Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaba girmek

Rüyada dolaba girmek

Rüyada dolaba girmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, günah işlemekten korunacağına tabir olunur.

Rüyada dolaba girmek gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Rüyada dolabın içine girmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada dolaba girmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, güven kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada mutfak dolabı silmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dolap düştüğünü görmek geç de olsa huzura erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir dolap elbise görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada düzenli dolap görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada dolapta tavuk görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı dolabı görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments