Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta peynir görmek

Rüyada dolapta peynir görmek

Rüyada dolapta peynir görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, hakkını alacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, durumunuzun iyileşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bir şeyden zarar görmeye alamet etmektedir.

Rüyada dolapta peynir gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işin ya da olayın gerektirdiğinden daha fazla ya da daha hızlı çalışılması için baskı yapıyor olabilirler.

Rüyada dolapta peynir görmek daha isabetli kararlar alacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada anahtarla dolap açmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada dolap kilitlemek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayır dualarına nail olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Rüyada içi boş dolap görmek yaşama sevincine kavuşacağına, kafasının da rahat edeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada dolap yapmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon dolabı görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işaret eder.

Rüyada dolap dolusu et görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, evlat sahibi olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Rüyada dolapta ayakkabı görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments