Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta kırık yumurta görmek

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada dolapta kırık yumurta gördüyseniz:

  • Maddi veya hukuki konularla ilgili endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına rivayet eder.

Rüyada kırık dolap görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada dolapta yumurta görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, çok iyi şeylere, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada dolaba yumurta koymak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık yumurta vermek kalbinin küt küt edeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, daha çok dünya malı edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada çok kırık yumurta görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments