Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık dolap görmek

Rüyada kırık dolap görmek

Rüyada kırık dolap görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, güzel huylarının değişeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada kırık dolap gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik moral bozucu görüntü verebilir.

Rüyada kırık dolap görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, malının ve kazancının tam olacağına işaret eder.

Rüyada dolap dolusu ekmek görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada elbise dolabı düzenlemek geçim sıkıntısı yaşanacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Rüyada dolap kilitlemek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada dolap tamir etmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments