Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta yumurta görmek

Rüyada dolapta yumurta görmek

Rüyada dolapta yumurta görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada dolapta yumurta gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada dolaba yumurta koymak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine tabir olunur.

Rüyada dolapta yumurta görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Rüyada dolap temizlemek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine inanılır.

Rüyada dolabın devrildiğini görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, doğru haber almaya, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet eder.

Rüyada bez dolap görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalettir.

Rüyada dolapta pasta görmek zor bir döneme gireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, işten yana şansının açık olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments