Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık yumurta vermek

Rüyada kırık yumurta vermek

Rüyada kırık yumurta vermek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, kısmetlerin artacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırık yumurta vermek gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Rüyada çok kırık yumurta görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kırık yumurta görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kabuğu kırık yumurta görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments