Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ kırık yumurta görmek

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, tebrik edileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına yorulur.

Rüyada çiğ kırık yumurta gördüyseniz:

  • aşk veya evlilik hayatınızda anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, zararların telafi edileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet eder.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, niyetlendiği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta kırmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta yemek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada yumurta çiğ görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına inanılır.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta atmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments