Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne sütü tatmak

Rüyada anne sütü tatmak

Rüyada anne sütü tatmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada anne sütü tatmak gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Rüyada anne sütü tatmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ölümü tatmak büyük bir servete kavuşacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal tatmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, hayırlı bir evlat olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki tatmak refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada şarap tatmak çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada peynir tatmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ekşi tatmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada kan tatmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments