Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi tatmak

Rüyada ekşi tatmak

Rüyada ekşi tatmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ekşi tatmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada ekşi tatmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal tatmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yemek tatmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada anne sütü tatmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ölümü tatmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şarap tatmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına inanılır.

Rüyada peynir tatmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, büyük bir karar verileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada acı biber tatmak rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments