Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap tatmak

Rüyada şarap tatmak

Rüyada şarap tatmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Rüyada şarap tatmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Rüyada şarap tatmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi tatmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölümü tatmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada tatlı tatmak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal tatmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan tatmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki tatmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına yorulur.

Rüyada peynir tatmak işlerinin kapanacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments