Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki tatmak

Rüyada içki tatmak

Rüyada içki tatmak Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada içki tatmak gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Rüyada içki tatmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölümü tatmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Rüyada ekşi tatmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal tatmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada peynir tatmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kan tatmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada acı biber tatmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada tatlı tatmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments