Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümü tatmak

Rüyada ölümü tatmak

Rüyada ölümü tatmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kısa sürede başarısının artacağına inanılır.

Rüyada ölümü tatmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada ölümü tatmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, aradaki buzların eritileceğine, dedikoduya yorulmaktadır.

Rüyada acı biber tatmak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı tatmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bal tatmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, günü birlik tatillere çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan tatmak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işaret eder.

Rüyada anne sütü tatmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına inanılır.

Rüyada yemek tatmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi tatmak her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments