Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal tatmak

Rüyada bal tatmak

Rüyada bal tatmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada bal tatmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada bal tatmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada ölümü tatmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, sohbetinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı biber tatmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada şarap tatmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada ekşi tatmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalettir.

Rüyada anne sütü tatmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı tatmak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Rüyada tuz tatmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments