Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan tatmak

Rüyada kan tatmak

Rüyada kan tatmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, ondan kazanç elde edeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Rüyada kan tatmak gördüyseniz:

  • İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız.

Rüyada kan tatmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuz tatmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yokluğun biteceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşi tatmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına inanılır.

Rüyada şarap tatmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada peynir tatmak depresyona gireceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, ele geçen kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada acı biber tatmak sevinçli bir haber alınacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bal tatmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına rivayet eder.

Rüyada tatlı tatmak onları gücendireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments