Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap temizlemek

Rüyada dolap temizlemek

Rüyada dolap temizlemek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yapılan planların alt üst olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Rüyada dolap temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada dolap temizlemek amacına ulaşmayı başaracağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine inanılır.

Rüyada eve dolap almak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada mutfak dolabı görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, beddua ve ah alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada elbise dolu dolap görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon dolabı görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments