Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve dolap almak

Rüyada eve dolap almak

Rüyada eve dolap almak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada eve dolap almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri hatırlatmanız ya da bazı gerçekleri anlatmanız gerekebilir.

Rüyada eve dolap almak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada evde dolap görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada giysi dolabı görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada elbise dolabının boş olduğunu görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada dolap anahtarı görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada dolap yaptırmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada dolapta zeytin görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolaptan et çalmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments