Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek

Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek

Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işlerinin gerileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mutfak dolabı gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla yaşayabileceğiniz problemleri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada mutfak dolabı silmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işlerinin duracağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına inanılır.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek iç huzurunun yerinde olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni yapılmış mutfak dolabı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments