Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak dolabı temizlemek

Rüyada mutfak dolabı temizlemek

Rüyada mutfak dolabı temizlemek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, yol kat edeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret eder.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek uzak bir yola gidileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, umutlanacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sadaka ya da zekat vereceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada mutfak dolabı görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işinin aksayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments