Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak dolabı görmek

Rüyada mutfak dolabı görmek

Rüyada mutfak dolabı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, zarar edeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada mutfak dolabı gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mutfak dolabı görmek durumunuzun iyileşeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, güzel günler için çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, işlerin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına inanılır.

Rüyada mutfak dolabı silmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, büyük takdir toplanacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments