Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak dolabını temizlemek

Rüyada mutfak dolabını temizlemek

Rüyada mutfak dolabını temizlemek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, hataların telafi edileceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına inanılır.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek ekonomik durumunun düzeleceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mutfak dolabı yaptırmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, rahatının bozulacağına işarettir.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, güzel ameller işleyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına yorulur.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments