Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak dolabı silmek

Rüyada mutfak dolabı silmek

Rüyada mutfak dolabı silmek büyük borçlara girmeyeceğine, konfor içinde olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, ticaretinin gelişeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mutfak dolabı silmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada mutfak dolabı silmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabı görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabı yaptırmak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, yardımının olacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments