Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap tamir etmek

Rüyada dolap tamir etmek

Rüyada dolap tamir etmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada dolap tamir etmek gördüyseniz:

  • Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada dolap tamir etmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lamba tamir etmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada tamir aleti görmek zor durumda kalınacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada ev tamiri yaptırmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına inanılır.

Rüyada ev tamir etmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize alamet eder.

Rüyada bir şeyi tamir etmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada evde tamir görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, mevlit okutacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret eder.

Rüyada evi tamir ettirmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments