Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaba su koymak

Rüyada dolaba su koymak

Rüyada dolaba su koymak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada dolaba su koymak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Rüyada dolaba su koymak keyiflerinin yerinde olacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolaba et koymak üzüleceğine, yıpranacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Rüyada dolaba çiğ et koymak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada dolaba balık koymak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolaba yumurta koymak işlerin çok iyiye gideceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı dolaba koymak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada dolaptan su içmek zenginliğe sahip olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorulur.

Rüyada dolapta su görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kendisiyle de gururlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments