Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta pasta görmek

Rüyada dolapta pasta görmek

Rüyada dolapta pasta görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, desteksiz kalacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada dolapta pasta gördüyseniz:

  • Şüpheleriniz ya da endişeleriniz yersiz olmayabilir.

Rüyada dolapta pasta görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada dolap tamir etmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada dolap sökmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı dolabı görmek borçlarının da kapanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet eder.

Rüyada dolaba saklanmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına alamet eder.

Rüyada elbise dolu dolap görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolabın düştüğünü görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, başarılı bir kişi olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet eder.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments