Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap kilidi görmek

Rüyada dolap kilidi görmek

Rüyada dolap kilidi görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolap kilidi gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

Rüyada dolap kilidi görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilitli dolap görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada kilidi açık görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir kilit görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, kötü duygularını yeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Rüyada anahtarla kilidi açmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba kilidi görmek muradınıza ereceğinize, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtar ve kilit görmek keyifli sohbetler edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerine yeni işler katacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments