Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilidi açık görmek

Rüyada kilidi açık görmek

Rüyada kilidi açık görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kilidi açık gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada açık kilit görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada açık asma kilit görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilitli kapıyı açık görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilidi açık görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada bisiklet kilidi görmek sorunlarının sona ereceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işaret eder.

Rüyada anahtarlı kilit görmek parasını ve malını kaybedeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kapıda kilit görmek mal ve mülk sahibi olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kapı kiliti görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments