Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kilit görmek

Rüyada demir kilit görmek

Rüyada demir kilit görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, muradın olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada demir kilit gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde ise tartışmalardan kaçının.

Rüyada demir kilit açmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada demir kilit görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, amacına ulaşabileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kapı kiliti açmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kara kilit görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, iyi huylar edineceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kilit açmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış kilit görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kilitli kutu görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments