Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilitli dolap görmek

Rüyada kilitli dolap görmek

Rüyada kilitli dolap görmek yeni bir hayata adım atılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, renk ve eğlence geleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, neşesini kaçıracağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kilitli dolap gördüyseniz:

  • Evinizde veya evle ilgili yapacağınız bir değişiklik yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada dolap kilidi görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada kilitli dolap görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yüksek moralli olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir eve kilitlenmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, daha güzelleşeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açamamak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iyi kısmetleri olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bisiklet kilidi görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, borçların hafifleyeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda kilitli kalmak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının kilitlendiğini görmek rızkının bollaşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments