Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar ve kilit görmek

Rüyada anahtar ve kilit görmek

Rüyada anahtar ve kilit görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, şükrederek yaşayacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtar ve kilit gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Rüyada anahtar kilit görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada anahtar ve kilit görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilit anahtar görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, elindeki imkanların artacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada anahtarlı kilit görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kilidi açmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada anahtar kilit açmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Rüyada kilit ve anahtar görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, saygı göreceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments