Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarla kilidi açmak

Rüyada anahtarla kilidi açmak

Rüyada anahtarla kilidi açmak kurtuluşa ereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, onları tebrik edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işarettir.

Rüyada anahtarla kilidi açmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Rüyada anahtar kilit açmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada anahtarla kilidi açmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak hayal edilen eve kavuşulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapi kilidi açmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kötü sözler duyacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilitli kapı açmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiliti açmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı kilitle açmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kilidini açmak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments