Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolandırıcılık yapmak

Rüyada dolandırıcılık yapmak

Rüyada dolandırıcılık yapmak helal kazanç elde edeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, sorunların hallolacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada dolandırıcılık yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda ise bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada dolandırıcılık yapmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan dolanmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine yorulur.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan dolandığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılanın dolandığını görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolandırıcılık görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments