Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolabın üstüne çıkmak

Rüyada dolabın üstüne çıkmak

Rüyada dolabın üstüne çıkmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayır duaları alacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Rüyada dolap üstüne çıkmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, canının ve malının garantide olacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak çok hayırlı şeylere imza atacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ev üstüne çıkmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kamyonun üstüne çıkmak bazı konularda konuşulacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya delalettir.

Rüyada kapının üstüne çıkmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı üstüne çıkmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments