Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının üstüne çıkmak

Rüyada kapının üstüne çıkmak

Rüyada kapının üstüne çıkmak zengin için yoksulluğa, komşularla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kapının üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada kapının üstüne çıkmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne kapı kilitlemek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, sorumluluk alacağına delalettir.

Rüyada trenin üstüne çıkmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sandalye üstüne çıkmak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, yeni duygular tadacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada caminin üstüne çıkmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına inanılır.

Rüyada arabanın üstüne çıkmak ağız tadının da kaçacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments