Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap üstüne çıkmak

Rüyada dolap üstüne çıkmak

Rüyada dolap üstüne çıkmak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada dolap üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Ayağı yere basan ilişki, iş birliği ya da ortaklıkları tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada dolap üstüne çıkmak dönmeyen şansın artık döneceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına delalet eder.

Rüyada taşın üstüne çıkmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın üstüne çıkmak hayatın yoluna gireceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bulutun üstüne çıkmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandalye üstüne çıkmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar üstüne çıkmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments