Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstüne çıkmak

Rüyada mezarın üstüne çıkmak

Rüyada mezarın üstüne çıkmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, kazancının azalacağına, sağlığın bozulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Israrcı yaklaşımlardan kaçının.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına işarettir.

Rüyada çatı üstüne çıkmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağacın üstüne çıkmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kabenin üstüne çıkmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş üstüne çıkmak vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments