Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolabı görmek

Rüyada dolabı görmek

Rüyada dolabı görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sorunların günden güne artacağına, masrafların altında kalacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolabı gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Rüyada dolapta pasta görmek borçlarının hafifleyeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek hevesinin kursağında kalacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada dolapta domates görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına delalettir.

Rüyada dolapta ekmek görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet eder.

Rüyada dolap değiştirmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada karışık dolap görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına tabir olunur.

Rüyada gömme dolap görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, azalacağına, hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada dolaba gizlenmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments