Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışık dolap görmek

Rüyada karışık dolap görmek

Rüyada karışık dolap görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada karışık dolap gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Rüyada karışık dolap görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karışık çiçek görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına inanılır.

Rüyada karışık meyve toplamak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada karışık yazı okumak hastalanacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde karışıklık görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık kar görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada evi karışık görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine tabir olunur.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments