Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mutfak dolabı görmek

Rüyada eski mutfak dolabı görmek

Rüyada eski mutfak dolabı görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski mutfak dolabı gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni yapılmış mutfak dolabı görmek istenmeyen olayların olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, onu darda bırakmayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada mutfak dolabı yaptırmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments