Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap değiştirmek

Rüyada dolap değiştirmek

Rüyada dolap değiştirmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, gelişmelerin olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, tövbe etmeden vefata, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Rüyada dolap değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Rüyada dolap değiştirmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada açık dolap görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi dolap görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate işaret eder.

Rüyada dolapta yılan görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise dolu dolap görmek ün sahibi birisi olunacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, maddi zararını karşılayacağına işarettir.

Rüyada renkli dolap görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap kapağı görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı dolap görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments