Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklerini yolmak

Rüyada kirpiklerini yolmak

Rüyada kirpiklerini yolmak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, onların güvenini sarsacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada kirpiklerini yolmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Rüyada kirpiklerini yolmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik yolmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, patron koltuğuna geçeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpikleri yolmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada takma kirpik takmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işarettir.

Rüyada kirpik almak makama ve rızka sahip olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kirpik uzun görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpik dökülmesi görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, dualarının gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kirpik kıvırmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments