Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorun ilac vermek

Rüyada doktorun ilac vermek

Rüyada doktorun ilac vermek beklentilerin hızla gerçek olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, büyük kazanç sağlanacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işarettir.

Rüyada doktorun ilac vermek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Rüyada doktorun ilac vermek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine işarettir.

Rüyada doktordan ilaç almak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, hastalıkların iyileşeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada bit ilacı sürmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada doktora gidip ilaç almak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, her zaman çok başarılı olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına inanılır.

Rüyada ilaç kullanmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada kutu ilaç görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments