Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını gördüyseniz:

  • Yarışmalı ortamlar sizi cezbedecek.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, adını kirleteceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktorun ilac vermek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktordan ilaç almak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç yazdırmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktora ilaç yazdırmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına inanılır.

Rüyada ilaclar görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya inanılır.

Rüyada eczaneden ilaç satın almak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments