Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktora gidip ilaç almak

Rüyada doktora gidip ilaç almak

Rüyada doktora gidip ilaç almak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada doktora gidip ilaç almak gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada doktora gidip ilaç almak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktora ilaç yazdırmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada doktora gidip muayene olmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada hamile olup doktora gitmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet eder.

Rüyada hasta olup doktora gitmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, üzüleceğine ve ağlayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın doktora gitmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret eder.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş doktora gitmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments